21.12..

Hejsan, =)

Vaknade vid 10.00 elr så imorse, sen somna jag om och vaknade vid 11.00 typ, och halv sov lite. ^^ Skulle egentligen åka med mormor och Axel till.. något ställe. ^^ Men orka int.. Lat som.. hehe.. något/någon som är väldigt lat. x)

Men har iaf laddat ner Mozilla Firefox, så har det, Opera och Internet Explorer nu. =3 Kan inte riktigt avgöra vilket som är bäst, men tror nog att det är Firefox. =)

Hmm.. vad ska men skriva om då tro..? Joo, morbror kom igår kväll. =3

Sen, då..? Hmm.. Joo, måste köpa en ny ridhjälm (gick sönder i idre, tror jag skrev om det tidigare. Kolla 'Maj 2010', kanske finns där isf ^^) Och så ska jag nog köpa en ny ridväst, och när skorna gått sönder elr när jag växt ur dom (som säkert komr ta ett tag) så ska jag nog köpa ett par ridstövlar, =3  Hmm.. borde nog skriva en liten inköpslista på allt jag behöver elr ska köpa.. ^^

Ha det bra sålänge! =)<3

Lever! ^^

Hallåå, :)

Dålig uppdatering nu under sommaren, men försöker då det är dåligt väder. ;) Som idag.. ^^

Dagen dårå: Vaknde vid 12.00 ungefär (sov ca 12 timmar! :'o), gick upp, åt lite frukost, titta på TV, sen har jag bara slöat framför datorn.. :3 Och gett kaninerna såklart, med min latare bror, ^^ (fick en tia, hihi ^^) Och så har jag laddat ner webbläsaren Opera. Tycker det är snabbare och bättre än Explorer faktiskt. :)
Ska strax lägga mig och läsa lite, :)

Ha det bra, för det ska jag! ;)<3


19.57..

Halloj! =)

Väntar på att Hanna ska ringa. Ska sova över, har redan vart me varann ett tag. =)
- Tack Hanna, du rädda min dag och natt! =D♥
Vi har ätit mat, glass och en varsin jordgubbe från trädgår'n. =)



Ha det bra, för det ska jag och min kära bästa vän! =)♥


Gröön..

Halloj! =)

Var hos tandläkarn idag, men dom hade tydligen bokat in mig fel. Så jag ska dit imorn istället, ;) Buhuu, för att jag gick upp tidigt! x)

Har kopplat in min ritplatta igen, känns mkt bättre att rita med än med musen! ^^ Musen åker iväg på egen hand ibland, ^^

Okejj, kunde bara inte låta bli! ^^    Någon mer som är grönögd? :3
Någon mer som är grönögd? =3


Ha det bra, för det ska jag! ;)


22.03..

Halloj! :D

Då är man hemma igen efter en veckas resa genom.. en del av sverige. ^^ Vi åkte, som ni kanske redan vet, till Orust och Tjörn. Sedan vidare till Göteborg. Där var vi på Liseberg och Universeum. Och så campade vi, på campingen Askim. Jätte mysigt!
Sedan åkte vi vidare till Borås. Där gick vi in till Djurparken (inte särskilt imponerande, Orsa Björnpark är isåfall MYCKET bättre). Och så gick vi till Knalleland (shopping centrum), inte heller så imponerande..
Och sedan åkte vi till Jönköping (snarare igenom), och vidare till Linköping. Och sedan åkte vi till Söderköping, och vidare till Norrköping. Och sedan tillbaka till Linköping, där vi stannade till idag, Tisdag. :)

Och min plasttand låstnade i Linköping när jag åt en gurk-bit med dipp! :'o Så jag ska till tandläkarn imorn, så får vi se vad dom hittar på. ;)

Bilder kmr så fort jag fått över dom! ;)


Ha det bra, för det ska jag! ;D


Mobilblogg, ;)Sitter i bilen igen, ska st...

Mobilblogg, ;) Sitter i bilen igen, ska strax åka till liseberg, :d mamma ska bara köpa nå göteborgs pass.. Och axel tjatar om vilken attraktion vi ska åka först.. -.-' och vi kom fram till slut igår, mamma åkte typ vilse. ^^ så det tog typ 10 timmar att komma fram till campingen, x') haha, ^^ Ha det bra så länge! ;)<3


Mobilblogg, ;) Sitter i bilen just nu, är ...

dsc00031 (MMS)

Mobilblogg, ;) Sitter i bilen just nu, är på väg till göteborg. :d just nu är vi i tjörn, tror jag, och tankar. Vi tog en omväg, för mamma tyckte fanns så mkt sevärt. Vi var nyss och åt. Oj, glömde rotera bilden, hehe.. Men det var iaf pasta, tomat sås, bläckfisk ringar(som jag inte åt), musslor(åt ej), och tigerräkor som var gummi-aktiga,(åt ej) och så låg det basilika blad på toppen, men det blåste iväg, ^^ jaja, nu vill jag se på den underbara naturen här, många stall oxå. Bild kmr så fort jag kommit hem, och fått över bilderna! ;) Puzz, <3


RSS 2.0