Not At All


Aah, tror jag stannar hemma från skolan imorn.. men vi får se. Mår fruktansvärt, och mamma tvinga mig att dammsuga.. värre.

Tror jag ska klippa lugg nästa gång jag klipper mig. Men jag är inte helt säker.. Och sen färga nån mörk färg tror jag. :p
Fan vad tråkig jag är nu då.. hitta på nå kul.. TEEHEE. 8) (ni behöver inte fatta..)

Wtf, kortärmad T-shirt - långärmad T-shirt.. o.o ?

It All Gets Better.. Kinda

Det finns ju en del man kanske vill berätta, men egentligen borde hålla hemligt.. på sätt och vis. Get it? :p

Hihi, gullunge.. ^^

Asså kan inte någon bara komma hit till mig med lite nässpray? Plågas enormt, typ. :p

Someone Like You


Yeah, Stubbegården! :D(Y) Orkade inte redigera.. ^^'

Ska strax till och plocka ner gardinerna och lite annat från väggen, så jag kan börja måla. :)

Scanner


H&M - 39,50:- /st. Den "blå" ska egentligen va mörkgrön.. ^^'

Lifestyle - 19,00:-.

Lite nagellack och muffinsformar. Perfekt. :)

The Only One Who Cares


Har typ nyss tittat på Damernas Detektivbyrå. :) Faktiskt rolig och bra. ;)

Imorn blir det väl att måla vitt runt fönstret (om vi har färg, vill säga). ;) Och sen skulle jag vilja måla ett svart, gigantiskt spindelnät. :) Fränt.

På tal om färg; kanske börjar bli dags att färga håret igen, då det växt ut någon centimeter och blekts en del.. :p Men funderar på om jag ska ha en annan färg då? Typ nå rödare? Eller nåt, vi får se. :)
Och med tanke på att vi nyss beställt kläder från Ellos för typ 3000 (!), så får man väl lov att vänta någon vecka.. ^^'


Allow The Goods

Kon'nichiwa, :)
Ja, jag har slutat med irländskan och börjat med japanska istället. ^^' Hittade ingen bra sida där man kan lära sig irländska.. :p Japanska var förresten lite lättare, kanske för att man lyssnar istället för läser. ;)

Måste.. Vill riva bort tapeten runt fönstret eller måla över med vitt så jag kan klottra lite slumpat där sen. :) Så man har något att göra ett tag. ;)

Lite smått och kort, men aja.. huvudet är inte riktigt som det brukar, höll jag på att skriva, vilket jag gjorde.. men det är det ju. Trögt, och stilla stående. ^^'

Escapers Like Me

Fan vad jag vill utomlands! Typ vart som helst. Spanien, USA, England.. Japan. Sjukt skönt, liksom komma ifrån Sverige. Bara fly.

Annars var det första skoldagen för denna termin idag då. :p Tittade på film (October Sky), fick lite info, papper, nya skåp. Fick överskåp denna gång. ;)

M, intressant.

That Will Be Your Funeral

Typ nyss kommit hem, och hemma i mitt rum stog en cupcake med rosa frosting och grönt strössel och väntade på mig. Hur kan man låta bli att sluka den hel? ;)

Annis ~ Nikon D3000.

Egentligen borde jag väl sova nu, eftersom jag ska upp tidigt (typ 6?) och hinna duscha, osv.. :p Men jag orkar inte, :)

Lost In Conclusions

Gosh, imorn börjar skolan igen ju. :o Men som tur är börjar vi 9 och slutar 13.30. ;) Dock "utflykt" till.. nå Zorn-grejs eller brandstation, där man verkligen inte varit några hundra gånger.. :p

Sitter just nu med mina cupcakes, och ska kolla Ryan Higa. :) Ni som inte vet vem han är, går verkligen miste om nånting.. ;)

You're Mine

Vilken underbar känsla man får när man upptäcker att man faktiskt kan ha rätt om nånting mot nån annan. Och när man inser att vissa av bloggarna man läser, egentligen är wannabe's. 8)

Bakade cupcakes idag efter ett annat recept än vad jag gjort förut. :p Har inte smakat på dom än, bara frostingen; och den var super god! :) Så har setat och dekorerat mina 12 nybakta cupcakes, och förhoppningsvis får man en bra anledning att äta dom snart! ;) Imorn kanske, då min lillebror fyller år? :3

Sitter just nu och kollar i H&M-magazine, och sen vet jag inte.. :) sovdags?

Don't Try To Understand

Jao, jag hoppas att det blev bra här. :p Åt mig blev det iaf. ;)

Emmah kom ju hit idag, åkte direkt till lill-ica för att köpa varsin Ben&Jerry, men fanns bara en sort. :p Så vi åkte ner till ica på stan, och köpte varsin; Phish Food och Nordic Water Peace. :p Phish Food var faktiskt god, dock nästan för mycket choklad.. xp

Omfg, skolan börjar ju igen på måndag! :o Sommarn försvann bara så där, som vanligt.. och jag har inte badat ute (förutom på Leksands Sommarland).. o.o

I'll Be Back One Day

Fixade till en ny header, och blev riktigt super-nöjd! :D Ska fixa till fonterna och det sen.. :p
Säg gärna vad ni tycker! :)

Och förresten, jag har ju gjort massa headers och redigerat andras bloggar, som ni vet. :p Tar en paus från det nu ett tag, då jag inte har särskilt mycket tid för det.. Och har faktiskt tröttnat lite på det. :p
Säger till när jag börjar igen. :)

Nu måste jag sova.

Such A Good Start


Tinie Tempah  ~ Illusion
- en av dom mest lyssnade låtarna just nu. :)

Var och red idag, för första gången den här terminen. Hann rida ca 20 minuter innan Sabina, hästen jag red, tappade en sko.. Det fanns ingen annan jag kunde rida, så jag gick in med Sabina och mockade så många boxar jag hann med innan resten av gruppen var klara. :p

Imorn kommer Emmah hit, så ska vi dra iväg och köpa lite Ben & Jerry och ha picknick. :) Om det är fint väder, vilket jag hoppas på, så drar vi väl iväg nånstans. :p Annars sitter vi inne i "mitt" fina lilla hus. :)

Little Thing


Annis ~ Nikon D3000.

Mila, fick hon heta. :) Har dock ingen bild på den andra, Nisse, då han är rätt skygg och det är dåligt ljus inne.. :p

Drog iväg till Ödarv idag igen, fika och glodde på när mamma, mormor, morfar städade i stugan. :p

Jag vill bort från Mora, bort från Sverige.. vart vet jag inte, bara jag kommer härifrån. ^^'

Until The Earth's Breaking Apart

Har nyss bakat blondies, och dom blev ju bara sådär lite brända.. knapriga. Aja, får göra nya imorn. :p
Det är ungefär som brownies, fast ljusare med en smått tjockare smet. :p

Håller på att fundera ut ett namn till min katt, en hona. :p Har verkligen inte en susning.. ^^' Om ni vill får ni gärna ge förslag. :)
Copyright-lagen säger att jag inte får ta nån annans bild på dom, så ni får helt enkelt vänta till på lördag då vi ska hämta dom. ;)

Nu ska jag ta mig en titt på Ryan Higa sen blir det Bridesmaids. :)

Stay With Me

Mamma ringde och mailade katthemmet, men båda var sålda.. :p Men annars har vi redan två andra kattungar typ tingade. :) Urgulliga, dom med! ;)

Annars har man inte riktigt varit hemma på typ tre dagar, därav den dåliga uppdateringen.. :p Men vill man ha kul och glädja nån annan, så blir det så. ;)


An Island For Two


Annis ~ Nikon D3000.

Tror jag bestämt mig för Irländska. :) Visste faktiskt inte att man talade ett eget språk i Irland föränn jag kollade i Google Translate.. :p Fränt. :)

Har hittat två urgulliga kattungar på Katthemmet Borlänge. :) Så mamma ska väl ringa dit imorn, och så får man hoppas att dom inte är tingade/sålda.. ;)

Síocháin agus grá

Unknown

Sitter ute på altanen, och det regnar. Mys. :)

Minns ni när man var liten, då man hade sitt eget lilla speciella bord med stolar och bänk, och så satt man där med ett glas saft och en bulle med sin bästa lilla kompis. Och föräldrarna titta på från sitt egna bord med kaffekoppar och servetter redo. Haha, roliga tider man saknar då och då. ^^

Vill lära mig ett nytt språk, men inte riktigt vilket.. har ju några att välja på. ;)

Nu ska jag kolla vidare på kattungar.. ^^

Make It Burn


Annis ~ Nikon D3000.

Tror den är från släktet Linyphiidae. :) Stog och kolla på hur den bygde sitt nät, det var faktiskt rätt fränt. ^^ Synd att jag inte kan filma med min kamera.. Men, hallå? Hehe, det är nog bara jag som tycker det är fränt att se spindlar bygga flug-fällor.. xp

Rock It On

Ja, det var jag som beställde regn.. (a) Haha, ni tycker säkert att jag är rätt skum nu. ^^' Men jag har faktiskt inga problem med regnet. Riktigt mysigt, enligt mig. :)

Och jag har fått för mig att gilla spindlar. ^^ Men hittar jag en i min säng, springer jag till mamma och ber henne ta bort den. ^^ Eller så håller jag mig bara undan från sängen och mitt rum överhuvudtaget. ^^' Och jag skulle nog faktiskt inte kunna hålla i en spindel heller. Fast en Theraphosidae går nog bra. Stora och lurviga. :)

Jag tror inte på ödet; sitta hemma och vänta på att någon ska komma och knacka på dörren. Nej, det slutar med att man dör ensam. Rutten.
Hihi, det var vad någon sa till mig en gång. Bara för att jag inte trodde på ödet. ;)

This Must Be It

Har riktigt stor lust att titta på en film just nu. Dock vet jag ju inte vilken.. Så lite film-tips tack! :)
Funderade på att se Min Låtsas Fru (Just Go With It) men fanns inte på den hemsidan jag tittar på.. :/

Har verkligen inte gjort nånting idag. Men det var nog ändå ganska skönt.. ^^' Bara sitta i soffan och glo på den färgsprakande lådan. :) Inte för att det finns särskilt mycket att se på på sommarlovs dagarna.. Men man hittar väl alltid nånting. ;)

Ska ta och leta vidare nu efter en film, sen blir det väl godnatt. ;)

RSS 2.0