Roses Are Red..

Hejsan, =)

Har nyss fixat ännu en header till en kompis; www.cocacolan.blogg.se. Ganska nöjd faktiskt, =) Och det är inte så svårt att göra, =') Har också gjort headers till (om jag inte skrivit det tidigare) www.frejalundnyberg.blogg.se och www.julialundnyberg.blogg.se. =) Är ganska nöjd över dom också, =')
Dagen, då:
Har tagit ut kaninerna, och borstat av Mican lite. Dom har ju börjat byta päls, så det är bra om man hjälper dom lite genom att borsta av dom, ;) Sedan har vi tagit ner studsmattan. Eller i alla fall tagit bort själva mattan och fjädrarna, och flyttat ställningen. =)
Sedan kickade jag och lillebror lite på framsidan, som sedan gick över till att vi passade istället, ^^ Hahah, jag sköt bara upp i trädtopparna, x') Duktig, ^^
Ska föra över väldigt lite bilder strax. Typ 5 stycken, x'd Tagna i.. torsdags, tror jag, ^^
Foto: Annis Kamera: Nikon D3000 + AF-S NIKKOR 18-55 VR

Försökte faktiskt redigera, men lyckades inte så bra.. x'd Så denna är oredigerad.. ^^'
Ska gå och göra lite mumsig choklad mousse nu, ;)


Luv:
Annis ♥

Höstlov!

Hejsan, ;)

Förlåt för urusel uppdatering, men har inte haft någon ork.. ^^'
Nu är det i alla fall höstlov! Wohoo, ;D Och idag vaknade jag vid 9, men somna om och vakna vid 11, ^^ Skönt att äntligen få sova lite, ;)
Och sen har jag bara setat vid datorn, och spelat TV-spel med Axel, =') Ska snart gå och sätta på TVn istället, ;p Om det nu finns något att titta på, ^^'
Nyss var det en katt som satt på fönsterbrädan och mjauade och tittade in i köket. Skit läskigt! ;o Och har aldrig sett den katten här förrut, så den har väl gått fel antagligen.. ;)
Bild? Okejj,.. ^^'
Lilla Tusse, ='3 (hos mormor)
Foto: Annis  Kamera: Nikon D3000 + AF-S NIKKOR 18-55 VR

Bilderna är inte från idag, men det gör väl inget? ;)
Luv:
Annis, ;)<3

Mobilblogg! ;) Förlåt för dålig uppdaterin...

Mobilblogg! ;) Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft någon ork till det.. -.- Men är iaf påväg hem från skolan nu. Skit kallt och regnar.. =/ skriver nog mer sen när jag kommer hem, ;) Luv: Annis, ;)<3


Regn..

Hejj, =')

Var hemma från skolan idag, eftersom jag hade ont i huvudet.. =/ Men skönt att slippa skolan iaf, ;)(Y)
Lillebror var också hemma idag, för han var förkyld. Så vi satt i soffan och spelade halo på xbox typ hela dagen, ^^ Och så har det regnat typ hela dagen.. -.-' Men det gör väl inget eftersom man ändå satt inne? ;)

Slänger upp nån gammal bild också, ;)




x') (Y)

Foto: Annis  Kamera: Nikon D3000 + AF-S NIKKOR 18-55 VR

Ska käka, sedan sätta på tv:n och kika på ANTM, ;D


Luv:
Annis
;)<3

Ritat..

Hejsan, ;D

Vaknade vid 12.00 idag, ;o Brukar jag inte göra, men kan bero på att jag läste till typ 1.00 inatt, x'd
Aja, sen gick jag upp och satte på datorn, klädde på mig, och massa.. ^^ För jag skulle fixa med en header till Julia, (julialundnyberg.blogg.se), och göra om en del, ;) Och igår fixade jag med Frejas, (frejalundnyberg.blogg.se), och gjorde om en del där också, ^^ Hoppas det blev bra! ='3
Och så har jag tagit ut kaninerna, och setat vid datorn, och ätit, och setat vid datorn, x') Och så har jag ritat lite photoshop, =) Kan ladda upp det, och lite annat jag ritat förrut, ;)
Den jag ritade idag, ;)
Ritat en annan gång, ^.^
OBS!: Jag har endast fyllt i med färg, dessa bilder är egentligen penslar jag har laddat ner!
Mest nöjd är jag nog över den första rosen, den jag ritade idag, =')
Tyx? ;)


Luv:
Annis, ;)<3

Two pieces..

Hejsan, ;)

Vart till Orsa idag på nå ljus försäljning. ^^ Varmt var det med alla tända ljus! x'd Sedan åkte vi till mormor en kortis. Och sedan ner på stan för att köpa biljetter till en modevisning, och fika lite, ;) Och så var vi till noret och då äntligen hittade jag mitt tuggummi! =D Finns typ ingenstans..
Och nu ska jag verkligen försöka blogga mer, så mycket som möjligt! ;P Är ganska dålig på det just nu.. ^^'
Foto: Annis Kamera: Nikon D3000 + AF-S NIKKOR 18-55 VR
En bild från när vi va hos mormor förrut, ;) Hon bor typ vid skogen, och i den skogen finns det några trasiga 100 år gammla bilar, ^^ Och den på bilden har förmodligen slirat på sidan in i trädet, och gått i två delar, ^^' Hur lyckas man? x'd
Luv:
Annis ;)<3

Ny designe!

Hejsan, =)

Ni kanske har sett att jag har fixat bloggen lite, =) Och gjort en header! =D Faktiskt ganska stolt, =3
Tyx? =')

Idag började det sssssssnnnnnnnnnöööööööööööaaaaaaaaa!! ;D  Så kuul! Det var inte så mycket, men något iallfall, ;)


Luv:
Annis ;)<3

15 oktober..

Hejj, ;)

Vart i skolan som vanligt, men hann inte gå dit, så fick skjuts av mamma, ;) (tack, tack)
Sedan kom jag hem och drack lite kaffe och åt Ballerina Kladdkaka-kakor me mamma, ^^ Och så titta jag lite på tv, och satte mig vid datorn som vanligt. ^^' Sedan kom morfar och så fick vi se hans nya bil han hämtade idag, ;) Sedan skrev jag ut en bil som jag ska ha med i en fototävling, =) Men färg och ljus blev heeelt fel! ;o Men när jag lämnade bilden sa han att det var själva bilden de tittade på, ;) Och är ganska nöjd över den, ;) Har lagt upp den i ett tidigare inlägg; sista bilden i "Väntar.." Kolla där! =')
Igår var jag me Freja, hade skiit kul, ;) Hahah, hon somna och ramla ur sängen, x'd Freja, då.. ^^'
Fört över lite bilder nu, så kan ladda upp några, ;)
Foto: Annis  Kamera: Nikon D3000 + AF-S NIKKOR 18-55 VR
Kommentera gärna! ;)<3

Jag sa ju att det skulle va nånting på stallet och så - men tyvärr blev det inga bilder.. =/ Men det här duger väl? (a)
Luv:
Annis ;)<3

9 oktober..

Hejsan, ='3

Vart på stan med mamma idag och kollat och fikat lite, =) Sedan åkte vi till noret och kollade lite, det var marknad, ;) Hahah, kom att tänka på när vi va i Spanien, ^^ Varje gång man hörde ordet "marknad" sa man: "Marknad!Var!? När!?" Hahah, x')
Aja, sedan kom vi iaf hem och tog ut kaninerna. Sedan gick jag runt och fotade lite, =') Blev inte så många bilder, men några iaf, ;) Har inte fört över dom än, och orkar int gö det ikväll, ^^' Imorn kanske? ;) Ska till stallet då också på nått öppet-hus, =) Så då blir det nog massa bilder! ;D I hope.. ^^'
Ha det bra, ;)♥

Tråk dag..

Hejsan! ;D

En vanlig (tråkig) höst-dag.. Finns väl inte så mkt att skriva om? Men, men.. blir man bedd om det så får man väl ta tag i saken, ;)
Har varit hemma och sjuk onsdag torsdag. Men kom tillbaka idag, fredag, ;) Tråkig vanlig skoldag.. -.-' Har iaf äntligen lämnat prao-lappen, ^^' Skulle egentligen vart inne för en vecka sedan.. ^^' Hahah, slarviga lilla jag, x) Och det är på måndag vi ska praoa, ;D Skoj, skoj, =')
När jag kom hem la jag mig i soffan och satte på tv:n, (elr, egentligen tvärt om; slog på tv:n och sedan soffan, men skit it.. x')) Sedan slog jag på datorn, nån timme senare, x') (jag vet.. lat som man är..)
Nej, nu får jag ta och sluta skriva! För nu ska jag ta och leta reda på en bild!! ;D








Foto: Annis  Kamera: Nikon D3000 + AF-S NIKKOR 18-55 VR

Imorn måste jag ut och fota lite. Och kolla vad som finns i kameran. Om det nu finns nått där.. ^^'
Hoppas jag blir bättre på att uppdatera. Glömmer det hela tiden! -.-' ^^'

Ha det bra, ;)♥

RSS 2.0